Προβάλετε την επιχείρησή σας

Δωρεαν καταχωρηση επαγγελματιων

Eίστε επαγγελματίας και θέλετε να προωθήσετε την εταιρεία σας;

Είστε επαγγελματίας γάμου η/και βάπτισης στην Ελλαδα και αναζητάτε έναν τρόπο για να προβάλετε την επιχείρησή σας σε ζευγάρια που σκοπεύουν να παντρευτούν τόσο εντός όσο και εκτός της Ελλάδας;

Μην ψάχνετε άλλο, αφού η εταιρεία μας για καταχώρηση γάμων είναι εδώ για εσάς!

Εμείς παρουσιάζουμε αποκλειστικά τους Έλληνες προμηθευτές, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία για να συνδεθείτε με τον κοινό σας και να διευρύνετε το κοινό σας παγκοσμίως. Καταχωρώντας την επιχείρησή σας μαζί μας, θα αποκτήσετε έκθεση σε μια ευρεία κοινότητα ζευγαριών που σχεδιάζουν τον ιδανικό γάμο τους στην Ελλάδα, καθώς και σε όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας και αναζητούν αυθεντικούς Έλληνες προμηθευτές για να φέρουν μια πινελιά Ελλάδας στην ιδιαίτερη μέρα τους.

Μην χάνετε την ευκαιρία να αυξήσετε την επιχείρησή σας και να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες – εγγραφείτε σήμερα!

Προβάλετε την επιχείρησή σας

Και εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στη λίστα μας

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Συμπληρώστε το εταιρικό προφίλ σας

Συμπληρώστε το προφίλ σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη καταχώρισή σας.

Ζητήστε κριτικές

Αυξήστε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε νέους πελάτες, ζητώντας από τους προηγούμενους σας πελάτες να αφήσουν κριτικές.

Δείτε εταιρείες στην καταχώρισή μας

Προβολή της επιχείρησή σας

Η επιτυχία σας ως επαγγελματία εξαρτάται από την αποτελεσματική προβολή σας. Στην Wedding Stories Greece, κατανοούμε τη σημασία της παρουσίασης της επιχείρησής σας στο σωστό κοινό. Με την εμπειρία μας στον σχεδιασμό και το μάρκετινγκ, έχουμε την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε και να επιτύχετε στον ανταγωνιστικό κλάδο των γάμων, βαπτίσεων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Προσφέρουμε ένα δωρεάν επαγγελματικό προφίλ που σας επιτρέπει να παρουσιάσετε τη δουλειά σας και να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες. Παρέχουμε επίσης πληρωμένη προώθηση μέσω πακέτων συνδρομής, η οποία μπορεί να παρέχει επιπλέον εκθέση για την επιχείρησή σας.

Πέρα από ένα δωρεάν επαγγελματικό προφίλ και τις υπηρεσίες συνδρομής μας, παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού και μάρκετινγκ, για να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε στον ανταγωνιστικό κλάδο των γάμων. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ, που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό ιστότοπο, να βελτιώσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αναπτύξετε μια εξατομικευμένη στρατηγική μάρκετινγκ που θα προσελκύσει την προσοχή πιθανών πελατών. Μην επιλέγετε μέτρια αποτελέσματα, εγγραφείτε σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να πάτε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

Προτεινόμενοι Προμηθευτές