Ποίοι Είμαστε;

Η ομάδα μας

Η ιστορία μας

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σουηδία από Έλληνες γονείς, η αγάπη μου για την Ελλάδα και τον πλούτο της κουλτούρας της είναι βαθιά ριζωμένη. Το 2016, μια φίλη μου ετοίμαζε τον γάμο των ονείρων της στην Ελλάδα και εγώ ήμουν ενθουσιασμένη να τη βοηθήσω στη διαδικασία. Ωστόσο, καθώς αναζητούσαμε τοπικούς προμηθευτές και σχεδιαστές γάμων στο διαδίκτυο, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με δυσκολίες στο να βρούμε προσιτές και αξιόπιστες επιλογές. Ήταν τότε που είχα μια ιδέα: και αν υπήρχε μια πλατφόρμα που θα συνέδεε ζευγάρια με τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές και σχεδιαστές γάμων στην Ελλάδα, στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία.

Η μετακόμισή μου στην Ελλάδα ως ενήλικη θα τροφοδοτήσει το πάθος μου για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Με χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και το μάρκετινγκ, ξεκίνησα το Wedding Stories Greece ως ένα παράλληλο εγχείρημα που αποδεικνύει τη δέσμευσή μου στην κατάρτιση της διαδικασίας του γάμου, ώστε να είναι ευκολότερη, πιο αποδοτική και πιο ευχάριστη για όλους.

Η πλατφόρμα μας σχεδιάστηκε για να συνδέει ζευγάρια με τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές και Wedding Planners στην Ελλάδα, είτε πρόκειται για Destination wedding είτε για μια τοπική εορτή.

Από ταλαντούχους ανθοπώλες και επαγγελματίες φωτογράφους μέχρι έμπειρους κέιτερ και κορυφαίους χώρους, η πλατφόρμα μας προβάλλει τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Και υποστηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις, βοηθάμε να δημιουργήσουμε μια πιο βιώσιμη και δυναμική οικονομία για όλους.

Σήμερα, η Wedding Stories Greece είναι περήφανη που κάνει τη διαφορά στη ζωή των τοπικών προμηθευτών και ζευγαριών. Και με τη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, μπορείτε να αισθάνεστε καλά για κάθε απόφαση που λαμβάνετε.

Μαρία Νεστουρούδη

Σε τι πιστεύουμε

Πιστεύουμε ότι ένας γάμος είναι περισσότερο από απλά μια γιορτή της αγάπης. Είναι μια ημέρα που τα ζευγάρια θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή, και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να την κάνουμε τόσο ιδιαίτερη και σημαντική όσο είναι δυνατόν. Γι’ αυτό είμαστε παθιασμένοι με το να συνδέουμε τα ζευγάρια με τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές και συντονιστές γάμων στην Ελλάδα, έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν το γάμο των ονείρων τους.

Πιστεύουμε ότι η αναζήτηση και η επικοινωνία με τους τοπικούς προμηθευτές πρέπει να είναι εύκολη και χωρίς άγχος, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα ή η οικονομικότητα. Στοχεύοντας στους τοπικούς προμηθευτές, μπορούμε να υποστηρίζουμε τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε, προωθώντας παράλληλα βιώσιμες και ηθικές πρακτικές επιχειρηματικότητας.

Τελικά, πιστεύουμε ότι κάθε ζευγάρι αξίζει να έχει έναν γάμο που αντικατοπτρίζει τη μοναδική ιστορία αγάπης και τις προσωπικότητές του, ανεξάρτητα από την καταγωγή, την ταυτότητα ή τον προϋπολογισμό τους.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να επανασχεδιάσουμε τη διαδικασία σχεδιασμού γάμων εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία για να την καταστήσουμε πιο εύκολη, αποτελεσματική και ευχάριστη για όλους τους εμπλεκόμενους. Είμαστε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και στη βοήθεια τους να συνδεθούν με το κοινό τους με σημαντικούς τρόπους. Δρώντας ως γέφυρα μεταξύ της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου, ελπίζουμε να επεκτείνουμε το τοπικό κοινό των επιχειρήσεων και να καταστήσουμε ευκολότερο για τα ζευγάρια που αναζητούν γάμους στην Ελλάδα να εργαστούν άμεσα με Έλληνες προμηθευτές. Στοχεύουμε να είμαστε ένα θετικό δυναμικό για την αλλαγή, προωθώντας και υποστηρίζοντας βιώσιμες πρακτικές επιχειρηματικότητας, ενώ βοηθούμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό τοπίο.

Τοπικισμός

Είμαστε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Παρουσιάζοντας αποκλειστικά ελληνικές εταιρείες στις καταχωρίσεις μας, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε ζευγάρια από όλο τον κόσμο να συνεργαστούν με τους ταλαντούχους επαγγελματίες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Πιστεύουμε ότι ενδυναμώνοντας τις τοπικές επιχειρήσεις, όχι μόνο βοηθάμε στη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης και δυναμικής οικονομίας, αλλά υποστηρίζουμε επίσης τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε. Η πλατφόρμα μας παρέχει στους τοπικούς πωλητές μια ευκαιρία να προβάλουν τη δουλειά τους σε ένα παγκόσμιο κοινό, ενώ παράλληλα παρέχει στα ζευγάρια μια ποικιλία επιλογών για τον σχεδιασμό τους ιδανικού γάμου στην Ελλάδα.

Τεχνολογία

Κινούμαστε από το πάθος μας για τη χρήση της τεχνολογίας για να απλοποιήσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία του γάμου για όλους τους εμπλεκόμενους. Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε έναν πιο προσβάσιμο, αποδοτικό και ευχάριστη διαδικασία που επιτρέπει στα ζευγάρια να επικεντρωθούν πλήρως στην ημέρα τους.

Εξουσία

Επιπλέον, είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση της πολυμορφίας και της ισότητας των φύλων στη βιομηχανία τεχνολογίας. Προσφέροντας ευκαιρίες για απομακρυσμένη εργασία και προωθώντας ευέλικτες εργασιακές συμβάσεις, είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσελκύουμε και ενδυναμώνουμε τις γυναίκες να ακολουθήσουν καριέρα στην τεχνολογία. Πιστεύουμε ότι εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία και προωθώντας τη διαφορετικότητα, όχι μόνο βελτιώνουμε τη διαδικασία προετοιμασίας για τον γάμο αλλά συνεισφέρουμε επίσης σε μια πιο καινοτόμο και περιεκτική κοινωνία.

Ανοχή

Λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις και αιτήματα από ζευγάρια του ιδίου φύλου που σχεδιάζουν τον γάμο τους στην Ελλάδα. Στην Wedding Stories Greece, πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να έχουν τον γάμο των ονείρων τους, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό τους προσανατολισμό, και είμαστε υπερήφανοι που πολλοί από τους συνεργάτες μας έχουν την ίδια άποψη. Για να καθιστούμε πιο εύκολη τη διαδικασία σχεδιασμού ενός ίδιου φύλου γάμου στην Ελλάδα, επισημαίνουμε τους συνεργάτες μας που ειδικεύονται σε αυτόν τον τύπο τελετής και υποστηρίζουμε ενεργά όλα τα ζευγάρια στη δημιουργία της τέλειας ημέρας τους.

Προτεινόμενοι Προμηθευτές